If you need a more accessible version of this website, click this button on the right. Switch to Accessible Site

WARNING

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Close [x]

moderne media

cocker1.pngRevalidatie en pijncentrum voor dieren is trots om de klanten en patienten  uit Hoogvliet Rotterdam te verzorgen. Onze Sterkliniek, "dierenziekenhuis" wordt geleid door Drs.  Yolanda Elbertse Hundepool, welke een zeer ervaren dierenarts is. 

Ons team is toegewijd in het begeleiden van onze klanten. Wij kunnen  U helpen uw huisdier gezond te houden gedurende het gehele jaar. Maar soms komen er ongemakken die meer vragen dan een normale dierenarts kan leveren

Om die reden heb ik de opleiding tot revalidatie specialisatie doorlopen in Amerika en ben ik een gecertificeerde revalidatie arts voor dieren.

Als revalidatie arts onderzoek ik uw hond met aandacht voor het neurologisch, orthopedisch en het weke delen onderzoek. De eerste twee zijn ook mogelijk bij uw eigen dierenarts of zijn gedaan door de specialist die u heeft bezocht. Het weke delen onderzoek is echter vaak een gemist onderzoek. Terwijl voor normaal bewegen niet alleen de zenuwen en botten en gewrichten van uw hond of kat het goed moeten doen, maar ook de spieren en pezen zijn een wezenlijk onderdeel van het bewegingsapparaat. Dit gebied wordt echter vaak niet voldoende onderzocht waardoor er dingen gemist worden. Als revalidatie dierenarts stel ik daarna een behandel plan met u op afhankelijk van het doel wat u met de hond heeft. Is uw doel weer met de hond te gaan sporten of is het doel dat de hond weer het stoepje naar uw voordeur opkan. Dat is een groot verschil. Samen met u gaan we bekijken wat we kunnen doen voor uw hond om uw hond weer goed mee te laten draaien in uw gezin.  

Revalidatie wordt ingezet bij allerlei neurologische en orthopedische problemen. Hoewel dus de poten, spieren en neurologische problemen de grootste aandacht krijgen, blijkt revalidatie ook invloed te hebben op de huid en andere organen. Dus ook bij deze aandoeningen kunnen wij u ondersteunen bij de genezing van uw dier.

Tevens ben ik opgeleid in de acupunctuur. Ook deze techniek kunnen we inzetten om eventuele klachten te verhelpen. Soms als ondersteuning van het bewegingsapparaat. Soms ter vermindering van pijn.

Graag helpen wij u verder met de begeleiding en behandeling van uw hond of kat. Maak een afspraak op 010 2950530. Geef aan dat u voor revalidatie komt dan wordt u ingedeeld in de juiste agenda.