Switch to Main Site
Practice Name

Revalidatie en pijncentrum voor dieren

Social Media
Primary Location
Klaasje Zevensterstraat 132
Hoogvliet Rotterdam, South Holland 3193 LE
Phone: 0102950530

Office Hours

DayMorningAfternoon
Monday9-12 revalidatie13-19 Consult op afspraak
Tuesday9-12 revalidatie13-19 Consult op afspraak
Wednesday9-12 revalidatie13-19 Consult op afspraak
Thursday9-12 revalidatie13-19 Consult op afspraak
Friday9-12 revalidatie13-19 Consult op afspraak
SaturdaySpoeddienst op afspraakSpoeddienst op afspraak
SundaySpoeddienst op afspraakSpoeddienst op afspraak
Main Content

cocker1.pngRevalidatie en pijncentrum voor dieren is trots om de klanten en patienten  uit Hoogvliet Rotterdam te verzorgen. Onze Sterkliniek, "dierenziekenhuis" wordt geleid door Drs.  Yolanda Elbertse Hundepool, welke een zeer ervaren dierenarts is. 

Ons team is toegewijd in het begeleiden van onze klanten. Wij kunnen  U helpen uw huisdier gezond te houden gedurende het gehele jaar. Maar soms komen er ongemakken die meer vragen dan een normale dierenarts kan leveren

Om die reden heb ik de opleiding tot revalidatie specialisatie doorlopen in Amerika en ben ik een gecertificeerde revalidatie arts voor dieren.

Als revalidatie arts onderzoek ik uw hond met aandacht voor het neurologisch, orthopedisch en het weke delen onderzoek. De eerste twee zijn ook mogelijk bij uw eigen dierenarts of zijn gedaan door de specialist die u heeft bezocht. Het weke delen onderzoek is echter vaak een gemist onderzoek. Terwijl voor normaal bewegen niet alleen de zenuwen en botten en gewrichten van uw hond of kat het goed moeten doen, maar ook de spieren en pezen zijn een wezenlijk onderdeel van het bewegingsapparaat. Dit gebied wordt echter vaak niet voldoende onderzocht waardoor er dingen gemist worden. Als revalidatie dierenarts stel ik daarna een behandel plan met u op afhankelijk van het doel wat u met de hond heeft. Is uw doel weer met de hond te gaan sporten of is het doel dat de hond weer het stoepje naar uw voordeur opkan. Dat is een groot verschil. Samen met u gaan we bekijken wat we kunnen doen voor uw hond om uw hond weer goed mee te laten draaien in uw gezin.  

Revalidatie wordt ingezet bij allerlei neurologische en orthopedische problemen. Hoewel dus de poten, spieren en neurologische problemen de grootste aandacht krijgen, blijkt revalidatie ook invloed te hebben op de huid en andere organen. Dus ook bij deze aandoeningen kunnen wij u ondersteunen bij de genezing van uw dier.

Tevens ben ik opgeleid in de acupunctuur. Ook deze techniek kunnen we inzetten om eventuele klachten te verhelpen. Soms als ondersteuning van het bewegingsapparaat. Soms ter vermindering van pijn.

Graag helpen wij u verder met de begeleiding en behandeling van uw hond of kat. Maak een afspraak op 010 2950530. Geef aan dat u voor revalidatie komt dan wordt u ingedeeld in de juiste agenda.  

Exclusieve aanbieding

Second opinion voor orthopedische problemen nu met 25 % korting

Schrijf u nu in door gebruik te maken van het onderstaande formulier, bel ons daarna op om een afspraak te maken op 0102950530 en u kunt dan gelijk gebruik maken van deze actie.

Name: *
Email: *
Phone: *

Aanbevelingen

Hier onze trouwe viervoeter Pipo laten opereren aan z'n kruisbanden ik moet zeggen Super netjes gedaan!!Pipo dacht de volgende dag de wereld al weer aan te kunnen samen met z'n bal maar daar moet ie nog even mee wachten!!Elke x als hij op controle moet wijst hij ons de weg naar de ingang en loopt kwispelend naar binnen nog netzo vrolijk als voor z'n operatie!!Bedankt Team Sterkliniek ook namens Pipo

Maroesja -
Hoogvliet Rotterdam

Bedankt voor de goede zorgen, jullie hebben een geweldige klus geklaard en Ivy weer helemaal op de "poot" gekregen.

Namens Ivy en baasjes heel veel dank!

moderne media

Een afspraak maken

We zullen ons best doen om uw drukke schema tegemoet te komen. Vraag vandaag nog een afspraak!

Afspraak Maken

Onze dienstverlening

Wij streven ernaar om volledige zorg voor onze patiënten. Meer informatie over alle diensten die wij leveren.

Lees Meer

Contact

Revalidatie en pijncentrum voor dieren
Klaasje Zevensterstraat 132
3193 LE Hoogvliet Rotterdam 
Route Beschrijving
 

Openingstijden

DayMorningAfternoon
Monday9-12 revalidatie13-19 Consult op afspraak
Tuesday9-12 revalidatie13-19 Consult op afspraak
Wednesday9-12 revalidatie13-19 Consult op afspraak
Thursday9-12 revalidatie13-19 Consult op afspraak
Friday9-12 revalidatie13-19 Consult op afspraak
SaturdaySpoeddienst op afspraakSpoeddienst op afspraak
SundaySpoeddienst op afspraakSpoeddienst op afspraak
Newsletter

Newsletter Sign Up

Community Content