If you need a more accessible version of this website, click this button on the right. Switch to Accessible Site

WARNING

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Close [x]

moderne media

puppy1.png

Wanneer u op zoek bent naar een dierenkliniek moet u kunnen rekenen op superieure zorg en uitstekende service. Wij bij Revalidatie en pijncentrum voor dieren in Hoogvliet Rotterdam hebben  een deskundig team van dier professionals samengesteld om u de best mogelijke zorg voor uw huisdier te geven. We hebben een "state of the art" dierenkliniek welke schoon, comfortabel en efficiënt is. Bel 0102950530 voor een afspraak en wij zullen deze naar uw wensen zo goed mogelijk indelen.


 

Brengt u de medische geschiedenis die u van uw huisdier heeft mee als u naar onze kliniek komt. Het beste is om een dagboek van de gezondheid van uw huisdier bij te houden gedurende zijn of haar leven, waaronder gedragsveranderingen, meer gaan eten of drinken, etc. Als u zorgen heeft deel het met ons. Zo niet, laat ons weten wat u belangrijk vind om te bespreken met onze dierenartsen. Dierenarts Yolanda Elbertse Hundepool heeft veel aan alle informatie die u kunt verstrekken.

In sommige omstandigheden, zal Yolanda Elbertse Hundepool u doorverwijzen naar een specialist die ervaring heeft in andere gebieden zoals CT of MRI scans.