If you need a more accessible version of this website, click this button on the right. Switch to Accessible Site

WARNING

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Close [x]

moderne media

Onze andere medewerkers zijn soms achter de schermen te vinden maar soms ook aan de voorkant. Ze stellen zich graag aan u voor.


Peter

Mijn naam is Peter Hundepool. Ik ben sinds 1997 werkzaam als praktijk manager. Ook ben ik para veterinair (dierenartsassistent) dus af en toe zal ik een collega of dierenarts helpen. Ik werk 4 dagen in de week, behalve de donderdag dan ben ik vrij.


Meestal zit ik achter op kantoor ondersteuning te geven aan het team maar soms assisteer ik bij de operaties, ik ben een echte duizendpoot. 


Zelf heb ik een hond, een Barsoi genaamd Guenevere, 1 Main coon kater Floris van 17 jaar, tussen de 30 en 50 duizend bijen en een IJslandspaard Solbjart. Ik vind werken in de tuin, bezig zijn met de bijen en mennen van mijn ijslander geweldig.


Ik hoop u gauw eens te ontmoeten bij ons op de praktijk! 


Peter.


Donder

Ik ben de praktijk poes of beter gezegd je weet wel kater van Hoogvliet. Ik ben meestal als Peter op kantoor zit bij de balie of in de wachtkamer te vinden. Ik vind het heerlijk om gekroeld te worden maar kan wel af en toe liefdes beetjes geven. Vraag je teveel van mij dan geef ik wel een tik zonder mijn nagels te gebruiken. Als uw dier niet met mij wil of kan omgaan geef het even aan de assistenten door dan zetten ze me gewoon achter neer bij Peter. Hem vind ik ook wel leuk maar heeft meer aandacht voor zijn werk dan voor mij. 


Donder.