If you need a more accessible version of this website, click this button on the right. Switch to Accessible Site

WARNING

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Close [x]

moderne media

Onze dierenartsen hebben veel ervaring en volgen regelmatig nascholing en extra opleidingen om u nog betere diensten te kunnen aanbieden. Elke dierenarts bij Sterkliniek dierenartsen volgt minimaal 5 voltijdsdagen met nascholing. hierin zijn wij uniek in Nederland. Er is jammer genoeg nog steeds geen kwaliteitsorgaan welke minimale nascholing van 2 dagen per jaar kan opleggen aan dierenartsen. Veel dierenartsen in Nederland volgen geen nascholing omdat dit geld kost. Dat uw dier en u er meer profijt van heeft door sneller en met minder kosten beter te kunnen worden telt voor hun blijkbaar niet voldoende mee. Maar voor de volgende dierenartsen inde ieder geval wel ze stellen zichzelf graag aan u voor.


Yolanda Elbertse

Ik ben Yolanda Elbertse op 2 april 2015 ben ik alweer 22 jaar dierenarts.

Ik heb eerst 2 jaar in een praktijk gewerkt waar mijn collega internist specialist was. Na mijn 13 jaar met name op de de internistische diergeneeskunde heb gericht werd ik gevraagd om meer in de chirurgie te gaan doen.

In 2007 heb ik mij in Amerika gekwalificeerd als laparoscopische chirurg. Opereren via kijkoperaties. Samen met mijn collega Claartje hebben we al meer dan 1500 kijkoperatie sterilisaties gedaan van de hond als kat.

Ook ben ik in dat jaar begonnen met de orthopeadische chirurgie. Ik help de dieren die bot- of gewrichtsproblemen hebben. Dit kan zijn een botbreuk of als er klachten zijn met elleboog, heupen of de knie. Dit los ik dan op in de praktijk in Hoogvliet.

Daarnaast ben ik in 2014 begonnen met de gespecialiseerde opleiding voor revalidatie dierenarts in Amerika, bij de faculteit diergeneeskunde van Tennessee. In 2015 heb ik ook een opleiding voor accupunctuur bij dieren afgerond.

U zult mij op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag in de praktijk tegen komen. Mocht er een orthopedisch of revalidatie spoedgeval zijn dan ook op de andere dagen. Want hoe sneller we ingrijpen hoe mooier de genezing is.

Naast mijn werk vind ik het ook heerlijk om in mijn tuin te werken of mooie tuinen te bezoeken. Daarnaast heb ik een barzoi Isolde, een erg leuke meid, en een dertig jarige ijslandspaard Mist.

Graag zie ik u in de praktijk op een van mijn dagen.

Yolanda.


Jacha Heukels

Ik ben Jacha Heukels, orthomanueel dierenarts, en ik houd spreekuur op de vrijdagen in Sterkliniek Rotterdam Hoogvliet.
Na mijn studie diergeneeskunde aan de Universiteit van Gent heb ik de tweejarige opleiding tot orthomanueel dierenarts (Methode Aharon) gevolgd. Dit betekent dat ik me heb toegelegd op honden en katten met klachten van het bewegingsstelsel en orthomanuele therapie toepas om deze klachten te verhelpen. 
Meer informatie over de methode Aharon en voorbeelden van patenten vindt u op www.orthomanueeldierenarts.nl. Ik maak zelf met u mijn afspraken via telefoon of email.
Telefoon: 06 194 60 929