If you need a more accessible version of this website, click this button on the right. Switch to Accessible Site

WARNING

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Close [x]

moderne media

Onze Assistenten hebben zeer veel ervaring en volgen regelmatig nascholing en extra opleidingen om u nog betere diensten te kunnen aanbieden. Alle assistenten zijn Paraveterinair, een extra aantekening waardoor ze bevoegd zijn diverse handelingen bij uw dier te verzorgen. Elke assistent bij Sterkliniek dierenartsen volgt minimaal 2 voltijdsdagen met nascholing. hierin zijn wij uniek in Nederland. Maar ook onze trimster volgt elk jaar nascholingen en opleidingen om nog beter te zijn in dit geweldige vak.

Ze stellen zich graag aan u voor:


Simone Muis

Mijn naam is Simone Muis. Ik ben sinds 2004 werkzaam als paraveterinair.

Sinds 2007 ben ik werkzaam op onze beide praktijken,Sterkliniek Hoogvliet en Spijkenisse.

Ik ben naast  paraveterinair ook hondentrainster, waarvoor ik in 2003  mijn diploma heb gehaald.

In mijn vrije tijd ben ik vaak bezig met motorrijden, lezen , tuinieren  en met het wandelen en trainen van mijn hond Mokka.

Tot ziens in de praktijk.

Simone.


Mirjam van Dalfsen - van der Drift

Mijn naam is Mirjam van Dalfsen. Ik ben sinds 1987 werkzaam als paraveterinair. In februari 2006 ben ik in deze praktijk komen werken. Ik werk 4 dagen in de week, behalve de donderdag dan ben ik vrij.

In de ochtend assisteer ik bij de operaties. Na de operatie houd ik uw dier in de gaten bij het weer uit de narcose komen ( de recovery ).

In de middag zit ik aan de balie voor het maken van afspraken, het meegeven van medicijnen en het beantwoorden van vragen. De laatste tijd heb ik mij ook bezig gehouden met suikerziekte bij hond en kat. Voor vragen hierover of een controle op de praktijk kunt u ook bij mij terecht.

Zelf heb ik een hond, een Duitse Staande Draadhaar genaamd Cazador. Ik vind het heerlijk om lange wandelingen met hem te maken of hem mee te nemen naast de fiets.

Ik hoop u gauw eens te ontmoeten bij ons op de praktijk! 

Mirjam.


Tamara Groendendijk - van der Arend

Mijn naam is Tamara en ik ben sinds juli 2007 in het bezit van mijn Paraveterinair diploma. Toen ben ik ook voor de praktijk in Hoogvliet gaan werken. Ik ben 4 dagen werkzaam in de praktijk. In de praktijk kunt u mij overal tegenkomen, dit varieert van de balie tot de operatiekamer. U kunt bij mij terecht voor de puppy en kittenchecks. Dit is een gratis service van de praktijk en ik vind dit erg leuk om te doen.

Zelf heb ik 2 honden. Een Kooikerhondje  genaamd Bailey en Cato mijn bejaarde Beagle. Zij gaan regelmatig gezellig mee naar de praktijk!

Graag tot ziens op onze praktijk!

Tamara.