Ons Team

Yolanda Elbertse, dierenarts en kandidaat Europees Revalidatie en Sport Specialist

Yolanda Elbertse is al 26 jaar dierenarts en heeft dus een schat aan ervaring. Zij gelooft enorm in dat je jezelf moet blijven ontwikkelen, o.a. door nascholingen te volgen. De eerste 15 jaar heeft zij zich met name op de interne geneeskunde en huidklachten toegelegd.  Na  15 jaar is zij zich meer gaan verdiepen in de chirurgie. Naast de weke delen chirurgie voert zij sinds 2007 kijkoperaties uit, ook wel laparoscopie genoemd (Ze heeft ruim 4500 laparoscopieën uitgevoerd). Sinds 2008 voert zij ook de orthopedische operaties voor de praktijk uit. Botbreuken of bijvoorbeeld knieproblemen kunnen op deze manier, bijna altijd, binnen onze kliniek behandeld worden. Omdat orthopedische patiënten niet alleen met een operatie of bijvoorbeeld een pijnstiller behandeld kunnen worden heeft zij zich 2014 toegelegd op de revalidatie. Daarmee was zij de eerste gecertificeerde revalidatie dierenarts in Nederland en heeft zij het “Revalidatie en Pijncentrum voor Dieren” opgericht. ”.
Yolanda Elbertse

 

Marjolein Adriaensens, CCRP, Revalidatie practicus en paraveterinair

Marjolein is net als Yolanda en Peter gediplomeerd revalidatie practicus en heeft haar diploma behaald vanuit Amerika. Ze heeft in België een eigen praktijk geopend in de revalidatie, daar behandelde ze honden met allerlei problemen, van sporthonden met blessures tot hernia patiënten. Ook honden met overgewicht hebben hun streefgewicht behaald dankzij haar aangepaste oefeningen en voedingsadvies.

Nu ze in ons Sterkliniek team zit, zal ze zich inzetten voor de patiënten die een hele dag komen revalideren, honden en katten met overgewicht alsook de oudere honden die heerlijk kunnen genieten van een ontspanningsmassage. Je kan bij haar ook terecht met sporthonden en dieren met peesblessures.

Voor al uw vragen rond revalidatie, voeding en massages kunt u voor een goed advies bij Marjolein terecht.

Marjolein Aerendsen

Ons revalidatieteam is onderdeel van het team van Sterkliniek Dierenartsen Hoogvliet. Zij worden daarom aan de balie en in de spreekkamers ondersteund door de paraveterinairen:

paraveterinairen hoogvliet