Algemene informatie

Wanneer u op zoek bent naar een dierenkliniek moet u kunnen rekenen op superieure zorg en uitstekende service. Wij bij Revalidatie en Pijncentrum voor dieren in Hoogvliet Rotterdam hebben een deskundig team van dier professionals samengesteld om u de best mogelijke zorg voor uw huisdier te geven. We hebben een “state of the art” dierenkliniek welke schoon, comfortabel en efficiënt is. Bel 010-2950530 voor een afspraak en wij zullen deze naar uw wensen zo goed mogelijk indelen.

Brengt u de medische geschiedenis die u van uw huisdier heeft mee als u naar onze kliniek komt. Het beste is om een dagboek van de gezondheid van uw huisdier bij te houden gedurende zijn of haar leven, waaronder gedragsveranderingen, meer gaan eten of drinken, etc. Als u zorgen heeft deel het met ons. Zo niet, laat ons weten wat u belangrijk vind om te bespreken met onze dierenartsen. Dierenarts Yolanda Elbertse Hundepool heeft veel aan alle informatie die u kunt verstrekken.

In sommige omstandigheden, zal Yolanda Elbertse Hundepool u doorverwijzen naar een specialist die ervaring heeft in andere gebieden zoals CT of MRI scans.

Spoed?

 

Openingstijden

 

Afhalen van medicijnen en / of (dieet)voeders

 

Behandeling uitsluitend volgens afspraak

 

Opname en ophalen van patiënten

 

Informatie over opgenomen patiënten

Afrekenen

Afrekenen dient contant of met “pin” direct na de behandeling te geschieden tenzij anders met de behandelend dierenarts overeengekomen is. Declaraties worden belast met administratiekosten!
Klik hier voor onze Algemene Voorwaarden