Overgewicht

Als uw dier kampt met overgewicht bent u daar vast al wel door uw eigen dierenarts op gewezen. Samen met uw eigen dierenarts heeft u ook al geprobeerd om het overgewicht aan te pakken. Maar mocht voedingsveranderingen en meer beweging niet hebben geholpen dan is er de mogelijkheid van revalidatie. Onderzoek heeft uitgewezen dat afvallen veel succesvoller verloopt als de hond (of kat) tevens revalideert.

Dit niet alleen omdat u elke keer op het matje wordt geroepen door ons en u dus beter bij de les blijft, maar met name omdat veel dieren met overgewicht ook kampen met stijve gewrichten. Dit maakt bewegen niet prettig en tijdens een wandeling zal de hond nauwelijks moeite doen alles uit de wandeling te halen.

Revalidatie maakt de gewrichten soepeler en de pijn die stijve gewrichten geven minder, hierdoor kan de hond de rest van de week meer gebruik maken van uw wandelingen waardoor afvallen veel beter lukt.

Helaas heeft onderzoek aangetoond dat een veel te dikke hond 2 jaar korter leeft. Kom in actie en laat u hond echt afvallen door ook te revalideren. Maak een afspraak met ons en wij helpen u uw hond weer slank te krijgen.

Springende border terrier