Wonden en huidklachten

kittens

Heeft uw hond een kat een grote wond, is uw hond of kat aangereden en licht de huid er over een groot gedeelte van af, neem contact met ons op, geef aan waarvoor u wilt komen en zie wat wij hierin voor u kunnen doen.

Heeft uw huisdier een niet helende wond, of een dusdanig grote wond gekregen dat voorspelt is dat genezing maanden op zich kan laten wachten, lasertherapie kan de wond aanmerkelijk sneller laten genezen. Het bevorderd de witte bloedcellen aan de ene kant waardoor ontstekingen minder of geen kans hebben, en aan de andere kant stimuleert het letterlijk de aanmaak van nieuwe bloedvaten en huid om de wond dicht te laten groeien.

De eigenschappen van de laser kunnen er ook voor zorgen dat andere huidproblemen verminderen. Voor de duidelijkheid: een allergie blijft een allergie, maar de wondjes op de huid genezen sneller en hebben minder kans als de huid ook met laser wordt behandeld.

lasertherapie

Lasertherapie in onze stand op het Animal Event 2019

( In overleg is het ook mogelijk om bij aanrijding en grote huidwonden en botbreuken ook de botbreuken door ons te laten repareren).